Osallistu

Sivukuva Osallistu - Osallistu

Me ilmoitamme mielellämme, että me kasvamme! Me kutsumme kaikki uskolliset lukijamme, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittamisesta tai osallistumisesta muulla tavoin, tekemään niin. Koska me parannamme jatkuvasti pyrkimyksiämme varmistaa korkealaatuisen sisällön toimittamista, meidän täytyy laajentaa.

On olemassa monia tapoja, joilla kuka tahansa lukijamme ja tilaajamme voi osallistua lehtemme tekoon. Me kannustamme niitä, jotka eivät osaa kirjoittaa, osallistumaan muilla tavoilla, joista keskustellaan tässä.

Ryhdy meille kirjoittajaksi

Ne, joilla on kirjoittamisen taito ja joilla on kokemusta kolikkopelien pelaamisesta, ovat tervetulleita liittymään mukaan kirjoittajana. Tarvitsemme sinulta vain ajan tasalla olevan ansioluettelon ja joitakin näytteitä työstäsi. Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tämän roolin palkasta.

Lahjoita

Jos sinulla on varoja, arvostamme kaikenlaisia lahjoituksia, jotka voivat auttaa meitä jatkamaan sisällön tuottamista. Voit myös jakaa joitakin omia pelikokemuksiasi, joita voimme käyttää sisältöömme tulevaisuudessa!

Kirjoita suositus

Me kannustamme kaikkia uskollisia lukijoitamme jakamaan kokemuksensa ja näkemyksensä verkkolehdessämme. Me julkaisemme kaikki suositukset sellaisena kuin me ne saamme, koska me noudatamme tiukkaa avoimuuspolitiikkaa. Älä ole ujo, me haluamme tietää sinun ajatuksistasi!

Ota yhteyttä meidän tiimiimme, jos sinulla on kysyttävää siitä, miten voit auttaa Nexus Calling -lehteä. Me arvostamme kaikkien pyrkimyksiä auttaa meitä parantamaan ja kasvamaan vastataksemme fanipohjamme vaatimuksia.