Tietoa meistä

Sivukuva Tietoa meistä - Tietoa meistä

Tervetuloa Nexus Callingiin, ehdottomaan kolikkopelilehteen.

Lehden perusti kolikkopeliharrastaja ja -kehittäjä Mekhi Combs. Mekhin kanssa lehteä tekemässä on joukko lahjakkaita suunnittelijoita, kehittäjiä, kirjoittajia ja kolikkopelien harrastajia, jotka työskentelevät kaikki yhdessä tuottaakseen parhaita vinkkejä ja neuvoja kolikkopeleihin.

Vuosien varrella lehti on auttanut tuhansia kolikkopeliharrastajia muuttamaan kolikkopelikokemuksensa palkitseviksi. Meidän intohimomme näihin viihdyttäviin peleihin ohjaa meitä, kuten myös tarve jakaa parhaat vinkit vertaistemme kanssa.

Tässä on yleiskatsaus joihinkin aiheisiin, joita voit odottaa näkeväsi Nexus Calling -lehdessä.

Strategiat

Etkö ole varma miksei sinua onnista etkä voita sitä vaikeasti saatavaa jättipottia? Selvitä, kuinka voit parantaa kolikkopelistrategiaasi lehdessä julkaistujen asiantuntijastrategioidemme avulla.

Uutiset

Älä koskaan menetä hetkeäkään mistään, mikä liittyy siihen, mitä kolikkopelimaailmassa tapahtuu. Me pidämme sinut ajan tasalla kaikista uusimmista kolikkopelijulkaisuista ja kasinoista, jotka tarjoavat uusimpia kolikkopelejä sekä paljon muuta.

Arvostelut

Et enää koskaan mieti, mitä peliä pelata, kun alat lukemaan meidän kattavia kolikkopelejä koskevia arvosteluita. Me kerromme kaikki hyvät ja huonot puolet parhaimmista ja huonoimmista tarjolla olevista kolikkopeleistä.

Mitä odotat? Ryhdy tänään lehtemme tilaajaksi ja me lupaamme, että et koskaan tule katumaan sitä! Sinut on myös kutsuttu osallistumaan meidän keskusteluihimme tai ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysymyksiä tai huolenaiheita.