5 kaikkein palkitsevinta kolikkopeliä pelattavaksi tänä vuonna

Esitelty kuva 5 kaikkein palkitsevinta kolikkopeliä pelattavaksi tänä vuonna - 5 kaikkein palkitsevinta kolikkopeliä pelattavaksi tänä vuonna

Suuri osa kolikkopelien älykkäästä pelaamisesta liittyy tiettyyn valitsemaasi kolikkopeliin. Ja koska on niin paljon vaihtoehtoja, joista valita, voi olla hieman vaikeaa valita niistä paras.

Usein pelaajat häkeltyvät kaikista näistä vaihtoehdoista niin, että he yksinkertaisesti valitsevat ensimmäisen parhaan näkemänsä kolikkopelin. Tällaisen sattumanvaraisen päätöksen tekeminen voi kuitenkin johtaa katumukseen ja suuriin tappioihin, ja pelaajien pitää aina valita kolikkopeli selkeästi ajattelemalla.

Mutta kun Nexus Calling on sinun puolellasi, sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Me olemme löytäneet joitakin kaikkein palkitsevimmista peleistä vuodelle 2019 ja olemme listanneet ne kaikki täällä.

Snake

Kaikkien epäilyksien poistamiseksi, tämä peli ei liity klassiseen matopeliin, jota ennen vanhaan pelattiin matkapuhelimilla. Futurististen grafiikoiden ja suurten voittomahdollisuuksiensa vuoksi Snake on ehdoton peli niille, jotka ovat Sky Vegasin kanta-asiakkaita.

Dead or Alive II

Tässä NetEntin jatko-osassa suositulle Dead or Alive kolikkopelille, pelaajat voivat odottaa erinomaista viihdettä. Pelin laatu on fantastinen upeilla grafiikoilla ja ääniraidalla. Suurimman palkinnon määrä on myös sellainen asia, joka tekee tästä pelistä kokeilemisen arvoisen.

Subbuteo

Tämä peli on täydellinen kaikille jalkapallon faneille. Palkkiot eivät ole ainoastaan loistavia, vaan peli sisältää myös runsaasti lisäominaisuuksia, minipelejä ja bonuspelejä. Subbuteo-kolikkopelistä tulee varmasti hitti seuraavien kuukausien aikana.

Mega Pyramid

Seuraavaksi me suuntaamme muinaiseen Egyptiin. Vaikka Egypti-aiheisia kolikkopelejä on tarjolla runsaasti, kolikkopelien fanit eivät vain tunnu saavan tarpeekseen. Mega Pyramid -kolikkopeli tarjoaa palkitsevan pelikokemuksen upeilla grafiikoilla.

Ukiyo-e

Ja lopuksi meillä on nimike, jonka Ganapati julkaisi tammikuussa 2019. Kolikkopeli tarjoaa upeita grafiikoita ja jonkin muotoista opetusta japanilaisesta kulttuurista ja taiteesta. Olet myös iloinen kuullessasi, että sillä on melko korkea RTP.

Vaikka me nautimmekin näiden kaikkien hienojen uusien kolikkopelien pelaamisesta, odotamme silti innolla sitä, mitä pelien kehittäjät tarjoavat tulevien kuukausien aikana. Mutta ainakin toistaiseksi sinulla on jotain, mikä pitää sinut kiireisenä!

Nexus Calling